SIMS - conferința


Slovenian International Motivation Seminar (SIMS( e practic conferința națională de pregătire a noilor membri recrutați, dar și pregătire pentru cei care vor să meargă în eXchange.
Pentru mine a fost mult mai mult... am interactionat mult cu sloveni, am vorbit de cultura lor, și asta m-a bucurat foarte mult... și dacă adaug niște AIESECeri absolut fantastici, a fost într-adevăr o conferință extraordinară.

cu rollcalluri : AIESEC Ljubljana

Have you hugged this T-Shirt today?

o echipa faină de facilitatori


chair la conferință a fost Ryan Shepard (din Noua Zeelandă cu o poveste tare faină de AIESECer care s-a terminat cu nunta lui cu fostul MCP Africa de Sud, o unguroaica... care s-a născut la Cluj - - -> lumea e așa de mică!!!)
tipu avea glume interminabile cu oi.. (deh, era din Noua Zeelandă) și Diego era biata oaie aici :D


SPACE PARTY: moment de maximă inspirație: ce se poate face cu folia de aluminiu sa părem cât mai out of space?? :))români la SIMS : Cristi, Adi & me... of courseBlagovesta, o fată absolut fantastică din Bulgaria, faci la conferință. Sper din tot sufletul să o mai întâlnesc odata...pe undeva....Official dinner : cu LC Kranj (We are AIESEC Kranj/ Lots of work and lots of fun!)
Global Village: Shirin din Uzbekistan și păpușele cu costumele lor populare
Pentru Global Village, România a fost cea mai tare!! prin bunăvoința amdasadei din Ljubljana, am primit pentru minunatul eveniment DVDuri cu California Dreaming, CDuri cu Gheroghe Zamfir , Mariana Nicoloesco, cărți cu Delta Dunării și broșuri foarte foarte faine cu România, hărți turistice, muuuulllt vin de Cotnari și o minunată sticlă de tuica de Maramures ..
-- se inghesuia lumea la standul nostru---
și la țuică era mai mare dragul să vezi cum se strâmbă!!vin de Bulgaria: cam sec...vodka și castraveți murați la standul Rusiei (Aigul)și dansuri AIESEC (cei de pe masă sunt bineînțeles Alumni... totdeauna am impresia ca ei se distrează foarte fain la partyuri AIESEC tocmai ca le e dor...)
Vulpea-mascotă din Maribor

Dansuri AIESEC între sesiuni.... după atâta chef delegații trebuiau ținuți activi :)


FAci la OPS: Adi, Irena, Oscar și MArco - au făcut o treabă absolut extraordinară!!!și dragii din MC la finalul conferinței0 comments: