one talk to remember



tudor gheorghe - patriotismul
Asculta mai multe audio Muzica »

„Patriotismul nu-i brăţară sau papion sau pălărie. Să-l porţi sau nu. Să ţi se pară că-ţi vine sau nu-ţi vine, ţie. Te naşti cu el. Ţi-e-n datul sorţii.
N-ai cum să-l lepezi de pe tine. Îl porţi ca pe-o cămaş-a morţii, nu-l cumperi de la curţi străine. Şi de vândut n-ai cum să-l vinzi. E un fel de suferinţă
crestată dureros pe grinzi de suflet vechi şi de credinţă. Aud şi văd, citesc şi tac cuprins de-o silă ancestrală. Plâng de ruşine c-am fost dac şi c-am
ajuns acum zăbală în gura ştirbă a nu ştiu cui, care-mi molfăie mândria şi-mi bate lacrimile-n cui şi-mi răstigneşte poezia.”
(Tudor Gheorghe) sursa aici

Dintr-o poveste pe mess cu Oana....


ai citit constituția României??....

............................."fidelitatea fata de tara este sacra!"....

..."in limba ta ti-e dor de mama"

............................acum toata lumea e exagerat de egoista

traiasca sfantu capitalism

....."ia-ne Doamne orice perspectiva si reda-ne verbul a iubi"

colinda mea preferată

am ajuns să ascult colinde pe youtube :) tot e bine decât deloc! la asta nu mă gândisem că voi avea nevoie în septembrie, când am plecat de acasă.


mai este așa puțin........... :) :) :)

la vot :)

ehh...și ce dacă nu cunoșteam persoanele care candidau în colegiul pentru românii din străinătate?! am intrat pe site, m-am uitat la numele și la data de naștere :) pentru că astea erau singurele informații care ți se ofereau pe siteul BEC.

și am votat. cu toate că așa cum spunea cineva, persoanele respective nu îmi vor reprezenta mie interesele având în vedere că peste 2 luni voi fi acasă, am decis să votez pentru a îmi exprima preferința pentru un partid sau altul și apoi am votat candidați tineri.

poate puțin cam iresponsabil, având în vedere tot tamtamul care s-a făcut cu alegerile uninominale: ehee..de acum, alegem omul și nu partidul! blabla... dar asta s-a întâmplat!



În comisia de votare Ljubljana s-au înregistrat 33 voturi :) :)