sport si salate


azi am stat pana pe la 13 in pat vorbind pe mess cu lumea de acasa. nu credeam ca o sa devina asa o placere sa stau pe mess..cat de ciudat ar fi sa nu pot vorbi asa des cu cei dragi.


oricum, lumea ma intreaba in primul rand cum e? si apoi intrebare urmatoare e cum sunt oamenii aici.. :)


aici se face muuulta miscare. toata lumea are bicicleta si o foloseste indiferent de cat de frig e, cum sunt imbracati sau alte variabile. am vazut o data o tipa extrem de elegant imbracata, cu pantofi cu toc, cobora eleganta de pe bicicleta si intra in cele mai fancy magazine din centrul orasului. sau si daca poarta fuste, asta nu le impiedica sa umble cu bicicleta. it`s a lifestyle! sau...daca nu sunt pe biciclete, sunt pe role sau pe trotineta. bine, au si conditii: in sensul k peste tot sunt piste pentru biciclete si trebuie sa fii tot timpul atent sa nu le stai in cale, desi majoritatea au frane bune, din cate am observat pe propria piele :)


intr-o seara am vrut sa mancam in oras cu simona si cu cristi. si ce imi place aici, e k si in magazine, sunt trecute preturile la tot ce este in vitrina. si la restaurante, la fel, meniul si preturile sunt afisate afara. nu la toate, dar la majoritatea. la primele 3 restaurante aveau salata si desert. atat :) noi ne gandeam k ce naiba astia numa salate mananca? dar cred k era afisat doar meniul pentru cina. pana la urma am gasit un restaurant italienesc unde am mancat niste paste delicioase, dar cand am facut comanda, chelnerul "And salads?"... noi am inceput sa radem. o sa ma lamuresc ce e cu salatele cand apuc sa vbesc mai mult cu vreun sloven.




4 comments:

Anonymous said...

Cu mine nu ai vorbit, m-am supărat :P
BTW, am dat subscribe la blog deci voi citi posturile următoare, dar recomandarea mea este dacă ai hotărât să scrii în limba română să incerci măcar să nu o maltratezi chiar aşa (nu zic neapărat să scrii cu diacritice). Hugs & kisses.

ilinca said...

nu inteleg.
atunci cum o maltratez?

Anonymous said...

sh, tz, oo etc, abrevieri ca nush sau k, punctuatie, folosirea literei mari la inceputul propozitiei :)

ilinca said...

probabil ai dreptate! :)
promit sa încerc să scriu corect românește! :D